több, mint víz és napfény

EMVA Széchenyi 2020

Házirend

HÁZIREND
 
 
1.      Az fürdő szolgáltatásainak igénybevétele jelen házirend szabályainak betartásával történhet. Aki a Házirendet nem tarja be, attól a fürdő üzemeltetője a szolgáltatást megtagadhatja.
2.      A házirend a fürdő használatára és a szolgáltatások igénybevételére vonatkozik.
3.      A fürdőt és szolgáltatásait mindenki kizárólag saját felelősségére veheti igénybe.
4.      A fürdő területére belépni csak érvényes belépőjeggyel lehet. A belépőjegy megváltásával, illetve bérlet felmutatásával egyidőben átadott karszalagot kötelező a kézre felcsatolva viselni a fürdő területén. Az üzemeltető, a fürdő alkalmazottai, illetve a biztonsági szolgálat jogosult a szolgáltatás igénybevételének jogosságát ellenőrizni. Az ellenőrzés során kötelező megmutatni a karszalagot és a belépő megváltását igazoló számlát, nyugtát vagy bérletet. Amennyiben a karszalagot a vendég nem tudja felmutatni köteles a fürdő területét elhagyni.
5.      Az érvényben lévő árakról, szolgáltatási díjakról a főpénztárnál elhelyezett tábla és az árlista ad tájékoztatást.
6.      A nyitva tartás rendjét, a napi üzemidőt, az igénybe vehető szolgáltatásokat, valamint a medencék üzemelését a főbejáratnál kifüggesztett tájékoztatók tartalmazzák.
7.      A fürdőpénztár a zárás előtt 1 órával jegyet már nem adhat ki. A fürdővendégek figyelmeztetése a zárásra azt megelőzően 30 perccel történik. A zárás időpontjára a vendégeknek a fürdő területét el kell hagyni.
8.      Belépőjegy vásárlása 3 éves kor felett kötelező. A szülő vagy kísérő a 3 év alatti gyermek életkorát hivatalos okmánnyal igazolni köteles.
9.      14 év alatti gyermekek kizárólag szülői vagy felnőtt kísérettel léphetnek be a fürdő területére. A szülő, illetve a felnőtt kísérő állandó felügyelete mellett és felelősségre vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait.
10.  Csoportos látogatás, illetve fürdőzés, továbbá úszásoktatás esetén a csoport vezetője felelős a jegyváltásért és a csoport tagjaiért.
11.  A Nagykun Víz- És Csatornamű Kft. alkalmazottai, uszodamesterei, a biztonsági szolgálat, valamint a figyelmeztető táblák utasításait, útmutatásait minden fürdőzőnek be kell tartani.
12.  A 37/1996. (X.18.) NM rendelet alapján a fürdőt nem látogathatja
-           lázas, továbbá fertőző gyomor-bélrendszeri és bőrbetegségben szenvedő,
-          a görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó, illetve feltűnő vagy nagy kiterjedésű kóros elváltozással járó betegségben szenvedő,
-          ittas, best replica watches
-          a kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személy.
13.  A 37/1996. (X.18.) NM rendelet alapján a fürdő területére állat – az őrkutyás biztonsági szolgálat feladati ellátásához szükséges kutyát és a vakvezető kutyát kivéve – nem vihető be, illetve állat ott nem tartható.
14.  A fürdő területére mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos.
15.  A fürdő területére csak fürdőfelszereléssel (fürdőruha, törölköző, strandpapucs, tisztálkodási felszerelés) lehet belépni.
16.  A fürdő medencéiben a vendégek csak fürdőruhában tartózkodhatnak, utcai viseletben fürödni tilos!
17.  A fürdő szolgáltatásait csak rendeltésszerűen lehet igénybe venni.
18.  A medencehasználat előtt előfürdő (zuhany és lábmosó) használata kötelező.
19.  A medencéket és a szaunát kizárólag fürdőruhában lehet igénybe venni.
20.  A medencékben nem szobatiszta gyermeknek az úszópelenka használata kötelező.
21.  A medencetérben utcai cipőben tartózkodni tilos. A medencetérbe bármilyen szennyeződést okozó tárgyat, eszközt bevinni tilos.
22.  A Tanuszodában és az Uszodában az úszósapka használata kötelező.
23.  Úszni nem tudók a mélyvizes medencét nem vehetik igénybe.
24.  A medencék széléről, illetve a csúszdákról ugrálni tilos.
25.  Tilos a medencékben szappant, tusfürdőt, egyéb tisztálkodási szert, kemikáliát használni, a vizet bármely módon szennyezni.
26.  A medencékben étkezni, szeszesitalt fogyasztani tilos.
27.  Tilos a medencékbe, azok környékére és a medencetérbe törékeny tárgyat (üveget, poharat, stb.) vagy bármely baleset, sérülés előidézésére alkalmas dolgot vinni.
28.  A Gyógymedence I-II. azon vendégek fürdőzésére szolgál, akik kevés mozgással pihenésként, gyógyulásként veszik igénybe, így a medencékben labdázni, ugrálni, fröcskölni, a fürdőzők nyugalmát zavarni tilos.
29.  A Gyógymedence I-II. használata 14 éven aluliaknak nem ajánlott, a szülők, illetve felnőtt kísérők csak saját felelősségükre engedhetik a fürdőzést.
30.  A Gyógymedence III.-ba és az Élménymedencébe bevihető víznél könnyebb labda, játék, gumimatrac.
31.  A Gyógymedence III.-ban és az Élménymedencében 6 éven aluli, továbbá úszni nem tudó 14 éven aluli gyermek csak felnőtt felügyelet mellett tartózkodhat.
32.  Az Élménymedence élményelemeit csak rendeltetésszerűen lehet használni.
33.  A Gyermekmedencében 10 év alatti gyermekek tartózkodhatnak. Felnőttek a Gyerekmedencét nem használhatják.
34.  A Tanuszodát az úszni tanulók vehetik igénybe.
35.   Az Uszodát csak úszni tudó emberek vehetik igénybe. Az Uszodába ugrani kizárólag rajtkőről lehet.
36.   A Kétterű termálmedence élményelemit csak rendeltetésszerűen lehet használni.
37.  Öltözőszekrény használatárért bérleti díjat kell fizetni. Az öltözőszekrény kulcsát az igénybevétel napján záróráig le kell adni a főpénztárba. Később visszaadott kulcs esetén a kaució nem kerül visszafizetésre.
38.  Az öltözőszekrényekben elhelyezett, illetve a fürdő területén őrizetlenül hagyott tárgyakért a Nagykun Víz- és Csatornamű Kft., illetve a biztonsági szolgálat felelősséget nem vállal.
39.  A talált tárgyakat kérjük az öltöző recepciójánál vagy a biztonsági szolgálatnál leadni. Amennyiben a talált tárgy jogos tulajdonosa jelentkezik, személyazonosításra alkalmas okmányának felmutatásával és aláírásával igazolnia kell az átvételt.
40.  A fürdő területén a dohányzás csak a kijelölt helyen megengedett.
41.  Hangoskodni, közrendet, közerkölcsöt sértő viselkedéssel, helytelen magatartással a fürdőzők nyugalmát megzavarni tilos. Amennyiben ezeket a magatartási normákat a vendég nem tartja be, a fürdő területéről eltávolítható.
42.  Bármilyen rendkívüli eseményt – például személyi sérülést, rosszullétet, tűzesetet, balesetveszélyes tárgy jelenlétét – kérjük, szíveskedjenek jelezni a személyzetnek vagy a biztonsági szolgálatnak, akik intézkedésre jogosultak és kötelesek.
43.  A vendégek biztonsága érdekében a fürdő területének egy része kamerákkal ellenőrzött.
44.  A Nagykun Víz- és Csatornamű Kft. rendkívüli esetben vagy üzemzavar esetén a szolgáltatásokat vagy azok egy részét szüneteltetheti. Megkezdett szolgáltatás igénybevétele esetén a szolgáltatás díját a Nagykun Víz- és Csatornamű Kft. nem téríti vissza.
45.  Aki a fürdő berendezéseit, eszközeit, vagyontárgyait nem rendeltetésszerűen használja, azokat szándékosan vagy gondatlanságból megrongálja, jogosulatlanul eltulajdonítja, és ezzel kárt okoz, köteles az okozott kárt megtéríteni. Ellene a Nagykun Víz- és Csatornamű Kft. szabálysértési, illetve büntetőeljárást indíthat.
46.  A fürdővendégek jogosultak a szolgáltatás módjára, annak minőségére vagy a szolgáltatást végzők magatartására észrevételt tenni szóban vagy írásban.
47.  A házirend a fürdő főbejáratánál jól látható helyen kerül kifüggesztésre. A szabályzat nem ismerete nem mentesíti a fürdővendégeket, illetve a látogatókat annak betartása alól.
48.  Azt a személyt, aki a házirendet megsérti vagy a fürdő rendjét, a fürdővendégek nyugalmát megzavarja a fürdő területéről el kell távolítani és a fürdőszolgáltatások további igénybevételéből ki kell zárni. Ehhez szükség esetén hatósági személy közreműködése is igénybe vehető.
 
Nagykun Víz- és Csatornamű Kft.
 


Híreink - összes megtekintése >>
Programok - összes megtekintése >>
Árak, akciók - összes megtekintése >>

Elérhetőség

Telefonszám: +36 59/312-353
Címünk: Karcag, Fürdő út 3.
Ügyvezető igazgató: Andrási István
Központi telefonszám: 06/59-312-353
Pénztár: 06/59-312-353
Kemping: 06/30-611-8292, 06/59-503-011
Gyógyászat: 06/59-300-340
Központi e-mail: akacligetfurdo@gmail.comKözérdekű adatok

Nyitvatartás

Hétfő: 6.00 - 20.00-ig
Kedd: 6.00 - 20.00-ig
Szerda: 6.00 - 20.00-ig
Csütörtök: 6.00 - 20.00-ig
Péntek: 6.00 - 20.00-ig
Szombat: 6.00 - 20.00-ig
Vasárnap: 6.00 - 20.00-ig
bérlettel: mindennap: 6.00 - 20.00-ig
Pénztár nyitvatartás: mindennap 08:00 - 19:00-ig

Aktuális időjárás

Írjon nekünk


Megértettem
Az akacligetfurdo.hu weboldalon úgynevezett sütiket használunk a jobb felhasználói élmény és a weboldal működésének megfigyelése érdekében! Ha folytatja a böngészést weboldalunkon, akkor úgy tekintjük, hogy beleegyezik a sütik használatába! További információk